Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk bozuk para görmek

Rüyada bozuk bozuk para görmek

Rüyada bozuk bozuk para görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk bozuk para gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölüden bozuk para almak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada altın bozuk para görmek mahsullerin fazlalaşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para bulup toplamak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hanesinin bollukla dolacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize bozuk para atmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere bozuk para atmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para dağıtmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Rüyada yabancı bozuk para görmek daha çok çalışılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalettir.

Rüyada bozuk para çıkarmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments