Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanda bozuk para görmek

Rüyada cüzdanda bozuk para görmek

Rüyada cüzdanda bozuk para görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, iyiliğe ve güzelliğe, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanda bozuk para gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdandan bozuk para vermek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, güç kaybedeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanda bozuk para görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdanında bozuk para görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kazancının katbekat artacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada para dolu cüzdan görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada paralı cüzdan görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parayı cüzdana koymak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, her daim temkinli olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments