Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para biriktirdiğini görmek

Rüyada bozuk para biriktirdiğini görmek

Rüyada bozuk para biriktirdiğini görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına delalettir.

Rüyada bozuk para biriktirdiğini gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yerde bozuk para bulmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine inanılır.

Rüyada bozuk paralar bulmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk paranın çalındığını görmek itibarını geri kazanacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işarettir.

Rüyada babadan bozuk para almak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada birine bozuk para vermek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Rüyada gümüş bozuk para görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, gülen yüzünün de solacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada cüzdandan bozuk para vermek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments