Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para bulmak

Rüyada bozuk para bulmak

Rüyada bozuk para bulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına delalettir.

Rüyada bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada eski bozuk para bulmak çalıştığı yerde amir olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden bozuk para bulmak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk paralar bulmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para bulmak ve almak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para bulmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para bulduğunu görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada çok bozuk para bulmak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments