Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bozuk para bulmak

Rüyada çok bozuk para bulmak

Rüyada çok bozuk para bulmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sözleri tutulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada bozuk para bulmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sağlığının yerinde kalacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan bozuk para bulmak geçim derdinin sona ereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para bulduğunu görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bozuk para bulmak uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına inanılır.

Rüyada bir sürü bozuk para bulmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para bulmak kötü kişilerden uzak durulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta bozuk para bulmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments