Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprakta bozuk para bulmak

Rüyada toprakta bozuk para bulmak

Rüyada toprakta bozuk para bulmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Rüyada toprakta bozuk para bulmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan bozuk para bulmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine işarettir.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprakta bozuk para toplamak insanlara küsüleceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan bozuk para toplamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada toprakta bozuk para görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan bozuk para topladığını görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments