Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para attığını görmek

Rüyada bozuk para attığını görmek

Rüyada bozuk para attığını görmek makamını kaybedeceğine, kazançlı işlere gireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para attığını gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada bozuk para attığını görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada bozukluk para görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk eski para görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elimde bozuk para görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok miktarda bozuk para görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayır vereceğine tabir olunur.

Rüyada çok bozuk para görmek tüm keyfinin kaçacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, birçok iş teklifi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para bulmak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir poşet bozuk para görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments