Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok miktarda bozuk para görmek

Rüyada çok miktarda bozuk para görmek

Rüyada çok miktarda bozuk para görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok miktarda bozuk para gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada çok miktarda bozuk para görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük miktarda para görmek moralinin yükseleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para miktarını görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir miktar para almak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iyi habere, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada para miktarı söylemek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, zararların üst üste geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işarettir.

Rüyada az miktarda para görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hayatını yoluna koymaya, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük miktarda para almak gönlünün rahata ereceğine, patron koltuğuna geçeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Rüyada birinden yüklü miktarda para almak büyük özgüven kazanacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments