Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalettir.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para cüzdanı görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada cüzdandan bozuk para vermek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanında bozuk para görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada cüzdanda bozuk para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, mali olarak küçüleceğine, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdan içinde kağıt para görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanın içinde para görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments