Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk dişler görmek

Rüyada bozuk dişler görmek

Rüyada bozuk dişler görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisi paralayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hasret çekileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bozuk dişler gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Rüyada bozuk diş görmek esenlik içinde olacağına, bir uzmana başvurulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk dişler görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş bozukluğu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada dişleri bozuk görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para cebine koymak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıt bozuk para görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk terazi görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden bozuk para almak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments