Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesini kırmak

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak sabit geliri olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi kaybetmek iç sıkıntısına, maddi imkânlarının azalacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı fotoğraf makinesi görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dijital fotoğraf makinesi görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesi çaldırmak büyük bir başarının elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğraf makinesi satın almak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments