Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup sonra kaybetmek

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, gönlünün rahata ereceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, pek az kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın bulup kaybetmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Rüyada para bulup kaybetmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bulup sahibine vermek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, zayıflayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup paylaşmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret eder.

Rüyada altın bulup toplamak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, insanlarla bir araya geleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalet eder.

Rüyada altın bulup satmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bulup bozdurmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments