Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulan yemek

Rüyada bozulan yemek

Rüyada bozulan yemek yenisinin başlayacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulan yemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada bozulmuş yemek dökmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yemek görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş et yemek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinin bolluk göreceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş yemek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulan yemek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş kavun görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş peynir görmek anne baba duaları alınacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş balık görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments