Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın bozulmasını görmek

Rüyada arabanın bozulmasını görmek

Rüyada arabanın bozulmasını görmek isminden sıkça söz ettireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada arabanın bozulmasını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Rüyada arabanın bozulmasını görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş pirinç görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boz ayısı görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boz renkli at görmek huzura erileceğine, korkularını yeneceğine, gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada kızlıgın bozulmasını görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boz yılan öldürmek sorunlarının yakında biteceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, özgüveninin artacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine tabir olunur.

Rüyada bozulmuş yol görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, statü atlayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments