Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun kıllı görmek

Rüyada boyun kıllı görmek

Rüyada boyun kıllı görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyun kıllı gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada boyunda kıl görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine inanılır.

Rüyada boyun kıllı görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, kesesinin dolacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunda kıl çıktığını görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada boyunu uzamış görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının boyunu uzun görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işlerin düze çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments