Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın boynuz görmek

Rüyada altın boynuz görmek

Rüyada altın boynuz görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sıkıntısının biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada altın boynuz gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın boynuz görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sorunlarını unutacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu dana görmek beğenilen işlere imza atacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada tek boynuz görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulur.

Rüyada inek boynuzu görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koç boynuzu görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuz görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments