Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu hayvan görmek

Rüyada boynuzlu hayvan görmek

Rüyada boynuzlu hayvan görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, gün günden daha da kötüye gideceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu hayvan gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz konusunda spesifik olmanız gerekiyor.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu hayvan görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, rakipleri mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada hayvan boynuzu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu öküz görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine tabir olunur.

Rüyada öküz boynuzu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuz görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments