Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu birine sarılmak

Rüyada uzun boylu birine sarılmak

Rüyada uzun boylu birine sarılmak kısmetlerinden olacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz duygusal değişime neden olabilir.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun boylu yaşlı adam görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada çok uzun boylu adam görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu asker görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işaret eder.

Rüyada kendini çok uzun boylu görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalettir.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada boy uzun görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments