Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine çeyrek altın vermek

Rüyada birine çeyrek altın vermek

Rüyada birine çeyrek altın vermek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada birine çeyrek altın vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada boynuna çeyrek altın takmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek altın bulmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, rahat erileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın kaybetmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, mal mülk kazanacağına delalettir.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, işlerindeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın hediye almak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments