Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezikli kadın görmek

Rüyada altın bilezikli kadın görmek

Rüyada altın bilezikli kadın görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezikli kadın gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezikli kadın görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada bilezikli kadın görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisinden altın bilezik almak beklediklerini duyacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments