Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilezikli kadın görmek

Rüyada bilezikli kadın görmek

Rüyada bilezikli kadın görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, anne baba duaları alınacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yeni duygular tadacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada bilezikli kadın gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada altın bilezik takan kadın görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, borçlanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bilezikli kadın görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada kadının kolunda bilezik görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezikli kadın görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bilezik taktığını görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada iki bilezik görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kollarında bilezik görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments