Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bot kaybetmek

Rüyada bot kaybetmek

Rüyada bot kaybetmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Rüyada bot kaybetmek gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bot kaybetmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, alım gücünün zayıflamayacağına inanılır.

Rüyada siyah uzun bot görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski bot giymek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada bot görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada botla gezmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının botunu giymek zenginlik kazanacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada eski bot görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments