Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bot görmek

Rüyada bot görmek

Rüyada bot görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza tabir olunur.

Rüyada bot gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden, cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada kırmızı bot görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil bot giymek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada botla gezmek sorumlulukların azalacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet eder.

Rüyada bot almak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret eder.

Rüyada bota binmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yırtık bot görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments