Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada botla gezmek

Rüyada botla gezmek

Rüyada botla gezmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada botla gezmek gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada denizde botla gezmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Rüyada botla gezmek bununla yüceleceğine, neşe içinde olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bot hediye almak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kar elde edileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift bot görmek bazı operasyonlar geçireceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı bot görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bot görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada eski bot görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments