Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bot almak

Rüyada bot almak

Rüyada bot almak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, huzurun bozulacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bot almak gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Rüyada bot çalmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kar botu görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık bot giymek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çizme yada bot görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine inanılır.

Rüyada çizme bot giymek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada bot kaybetmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Rüyada pembe bot görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada yeni botlar görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kolaylığa kavuşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments