Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bota binmek

Rüyada bota binmek

Rüyada bota binmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, bedeninin de iyileşeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bota binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada deniz botuna binmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hem çok mutlu olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada bota binmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada denizde bota binmek tutumlu bir yaşam süreceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı botu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun bot görmek hastalığının düzeleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada çizme bot almak büyük başarılara imza atılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı bot almak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments