Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostan toplamak

Rüyada bostan toplamak

Rüyada bostan toplamak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bostan toplamak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada bostanda biber toplamak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işarettir.

Rüyada bostandan sebze toplamak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bostan toplamak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bostan yemek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına inanılır.

Rüyada bostanda salatalık görmek rahat bir nefes alınacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe bostan görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan bostanı görmek büyük maddi kayıp verileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine inanılır.

Rüyada karpuz bostanı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments