Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezikler görmek

Rüyada altın bilezikler görmek

Rüyada altın bilezikler görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bunun da geleceğine, işlerin yavaşlayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezikler gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada altın bilezik saklamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileziği birine vermek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezikler takmak ayrılanların birleşeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, para ve makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, duaların kabul göreceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik çaldırmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada anneden altın bilezik almak bol nimete kavuşulacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, itibarını zedeleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments