Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanılan eşi görmek

Rüyada boşanılan eşi görmek

Rüyada boşanılan eşi görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, tabiatı kötü olan kişiye, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, eğlenceli günler geçireceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işaret eder.

Rüyada boşanılan eşi gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Rüyada boşanmış eşi görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine boşanacağını söylemek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmış eş görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada boşanılan eşi görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmış eşini görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boşanan eşini görmek iyi zamanlar geçireceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada boşanmış eşle barışmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada boş küvete girmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments