Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmış eşi görmek

Rüyada boşanmış eşi görmek

Rüyada boşanmış eşi görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanmış eşi gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada boşanmış eşle barışmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Rüyada boşanan eşini görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, dertlerinin sona ereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanılan eşi görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşine boşanacağını söylemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada boşanmış eşini görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmış eş görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanmış eşi görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavda boş kağıt vermek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments