Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş küvete girmek

Rüyada boş küvete girmek

Rüyada boş küvete girmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada boş küvete girmek gördüyseniz:

  • Gayret göstermenizde fayda var.

Rüyada boş küvete girmek belalara denk gelmeyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada boş küvet görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu küvete girmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada küvete girmek ticaretinin hızlanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Rüyada kirli küvet görmek imkanlarının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bahtın açılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük küvet görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada küvetin içinde su görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments