Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmış eşini görmek

Rüyada boşanmış eşini görmek

Rüyada boşanmış eşini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmış eşini gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Rüyada boşanan eşini görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada boşanmış eşi görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada boşanmış eşini görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada eşine boşanacağını söylemek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmış eşle barışmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Rüyada boşanmış eş görmek ferah bir döneme girileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, parasına da para ekleyeceğine yorulur.

Rüyada boşanılan eşi görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments