Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanan eşini görmek

Rüyada boşanan eşini görmek

Rüyada boşanan eşini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, yenileneceğine delalet eder.

Rüyada boşanan eşini gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada boşanmış eşle barışmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Rüyada boşanan eşini görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine boşanacağını söylemek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Rüyada boşanılan eşi görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmış eşi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sağlığının yerinde olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada boşanmış eşini görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada boşanmış eş görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada boş beyaz kağıt görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, esenliğe kavuşulacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments