Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığın eşini görmek

Rüyada boşandığın eşini görmek

Rüyada boşandığın eşini görmek itibarının ve makamının artacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşandığın eşini gördüyseniz:

  • Bir ilişki, ortaklık, iş birliği veya anlaşma size istikrar getirebilir.

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, malvarlığının çok daha artacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalettir.

Rüyada boşandığı eşiyle barıştığını görmek iyi geçiminin de bozulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments