Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Rüyada boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evlenmek boşanmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işarettir.

Rüyada evlenmek ve boşanmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanmak başkasıyla evlenmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments