Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir tarla görmek

Rüyada boş bir tarla görmek

Rüyada boş bir tarla görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş bir tarla gördüyseniz:

  • Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada boş tarla görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Rüyada boş bir tarla görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş tarla sulamak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada boş tarlayı sulamak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi boş mezarını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi boş bavul görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada boş dere görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada içi boş yumurta görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments