Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tabanca görmek

Rüyada boş tabanca görmek

Rüyada boş tabanca görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boş tabanca gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada boş tabanca görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde tabanca olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tabanca görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada birinin tabancayla ateş ettiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada tabanca sesi görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yanlış yollardan döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla adam vurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Rüyada tabancayla yılan öldürmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments