Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parfüm şişesini boş görmek

Rüyada parfüm şişesini boş görmek

Rüyada parfüm şişesini boş görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parfüm şişesini boş gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada parfüm şişesini boş görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada boş parfüm şişesi görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parfüm şişeleri görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesinin kırıldığını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, fakirlikten kurtulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına yorulur.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada parfüm şişesi almak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm şişesini kırmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments