Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yılan görmek

Rüyada saksıda yılan görmek

Rüyada saksıda yılan görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kazancının azalacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda yılan gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Rüyada saksıda yılan görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek çalmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda fidan görmek tüm özlemini gidereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada boş saksı görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kırık saksı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda ortanca görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda kaktüs görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments