Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya tohum ekmek

Rüyada saksıya tohum ekmek

Rüyada saksıya tohum ekmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya tohum ekmek gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada saksıya tohum ekmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine rivayet eder.

Rüyada maydanoz tohumu ekmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kişinin her işi severek yapacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalettir.

Rüyada bahçeye tohum ekmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, geleceğinin parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze tohumu ekmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ticaretinin açılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işaret etmektedir.

Rüyada tohum ekmek görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantar tohumu ekmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments