Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine altın takıldığını görmek

Rüyada kendine altın takıldığını görmek

Rüyada kendine altın takıldığını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, daha fazla para kazanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada kendine altın takıldığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı bir seviye yukarı taşıyabileceğiniz seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, çok büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada altın takıldıgını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendini bunu başaracağına rivayet eder.

Rüyada altın küpe takıldığını görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet eder.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek işlerin sürekli artacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek atılan adımların boşa çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments