Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziği satmak

Rüyada altın bileziği satmak

Rüyada altın bileziği satmak kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sıkıntı yükleneceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Rüyada altın bileziği satmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Rüyada altın bilezik satmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziği satmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilezik satmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işaret eder.

Rüyada altın bulmak ve satmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın künye satmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye satmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, haram mala işaret etmektedir.

Rüyada altınlarını satmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzüğü satmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments