Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş küvet görmek

Rüyada boş küvet görmek

Rüyada boş küvet görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, zor bir durumda kalacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada boş küvet gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Rüyada boş küvete girmek söylediklerinin çıkacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Rüyada boş küvet görmek kötü düşmana, kızgınlıkların geçeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine alamet eder.

Rüyada küvette ıslanmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine inanılır.

Rüyada küvette çamaşır yıkamak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küvet yıkamak bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek küveti görmek hile ile mal elde etmeye, kısmetlerinin kapanacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada küvete kaka yapmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, sürekli yerinde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvette olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments