Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette olduğunu görmek

Rüyada küvette olduğunu görmek

Rüyada küvette olduğunu görmek işlerin kara geçeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet eder.

Rüyada küvette olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Rüyada küveti yıkamak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada küvete yatmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, giderileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvete girmek hatalı yollara gireceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet etmektedir.

Rüyada küvet görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küvette ıslanmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına delalet eder.

Rüyada küvette balık görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli küvet görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments