Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş karyola görmek

Rüyada boş karyola görmek

Rüyada boş karyola görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı adımlar atacağına, bir yandan cenaze olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulur.

Rüyada boş karyola gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada boş karyola görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada tahta karyola görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yataksız karyola görmek çok kötü günler göreceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz karyola görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına inanılır.

Rüyada karyola ve yatak görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karyolada oturmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karyola örtüsü görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kötü durumlara düşürüleceğine, dertlerin başlayacağına delalettir.

Rüyada bebek karyolası görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments