Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karyola ve yatak görmek

Rüyada karyola ve yatak görmek

Rüyada karyola ve yatak görmek sıkıntısından kurtulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kararlarına saygı duyulacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karyola ve yatak gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Rüyada yataksız karyola görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karyola ve yatak görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada yeni karyola görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek karyolası görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada karyola örtüsü görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada yeni karyola almak kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta karyola görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Rüyada demirden karyola görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments