Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap çerçeve görmek

Rüyada ahşap çerçeve görmek

Rüyada ahşap çerçeve görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işarettir.

Rüyada ahşap çerçeve gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Rüyada ahşap çerçeve görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta çerçeve görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek rahata erileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş fotoğraf çerçevesi görmek bunun için sabırsızlanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çerçevenin kırıldığını görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, rahat erileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada çerçeve silmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, güvensizliğini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada çerçeve değiştirmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments