Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş çay bardağı görmek

Rüyada boş çay bardağı görmek

Rüyada boş çay bardağı görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Rüyada boş çay bardağı gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada boş çay bardağı görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada boş çay bardağı kırmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisine uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada bardaklara çay doldurmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardakla çay içmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, müşterilerinin çoğalacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada çatlak çay bardağı görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada dolu çay bardağı görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çay bardağı fırlatmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, satışların düşeceğine işaret eder.

Rüyada çay içilmiş bardak görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments