Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornozlu kadın görmek

Rüyada bornozlu kadın görmek

Rüyada bornozlu kadın görmek maddi gücünü kaybedeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine işaret eder.

Rüyada bornozlu kadın gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Rüyada bornozlu kadın görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kendini bornozlu görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah bornoz görmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada bornozlu bir erkek görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı bornoz görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada beyaz bornoz almak içine fesat düşeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, yeni bir başlangıç yapmaya rivayet eder.

Rüyada başkasının bornoz giydiğini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments