Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornozlu bir erkek görmek

Rüyada bornozlu bir erkek görmek

Rüyada bornozlu bir erkek görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bornozlu bir erkek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada bornozlu erkek görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bornozlu bir erkek görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kötü gününü de paylaşacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını bornozlu görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini bornozla görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işarettir.

Rüyada bornozlu olduğunu görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada siyah bornoz görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bornoz hediye almak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments